top of page
Face Reading 1.png
Wat is Face Reading ?

Tijdens een Face Reading:

  • leer ik jou wat je sterktes en zwaktes zijn,

  • geef ik je meer inzicht in je passies en vaardigheden,

  • vertel ik over je karakter en gezondheid,

  • geef ik jou een duidelijker beeld van wie jij bent.

 

Face Reading of het lezen van gezichten bestaat reeds duizenden jaren en werd in het oude China gebruikt door dokters omdat het toen ongepast was om vooral vrouwelijke patiënten aan te raken.

Er werden linken gelegd tussen bepaalde kenmerken op het gelaat en de mentale en fysieke toestand van de patiënt.

 

Je wordt geboren met jouw oorspronkelijke gezicht en je leert van jouw omgeving hoe je moet leven en zijn. De bedoeling van een Face Reading is dat we gaan achterhalen wat jouw oorspronkelijke gezicht is en hoe je dat weer kan laten zien aan de wereld. Dat wil zeggen dat je jouw authentieke zelf weer vindt, jouw eigen kwaliteiten uitdrukt in het leven en dus jouw eigen Gouden Pad bewandelt.

Elke lijn, rimpel, moedervlek of elke gelaatstrek zoals een smalle mond, een groot voorhoofd, een brede kin, dikke wenkbrauwen, enz. heeft een betekenis. Gezichtslezen is dus niets anders dan de eeuwenoude kunst van het analyseren van iemands karakter op basis van zichtbare gelaatstrekken.

Zo'n analyse geeft jou ook de kans en de keuze om aan bepaalde eigenschappen te werken of om je gedrag te veranderen waardoor een welbepaald gezichtskenmerk kan veranderen. Je zal vanzelf zien dat je gezicht na een tijdje gaat veranderen !

bottom of page