top of page

Behandelingen

Kom je voor de eerste keer?

Als je nieuw bent, vraag ik je om telefonisch contact (0471 74 00 55) met me op te nemen. Aan de hand van een paar korte vragen, kunnen we snel overlopen wat je hoofdklacht is of waarom je graag een behandeling zou opstarten. We kijken dan samen welk tijdstip het beste past om naar de praktijk te komen.

Tarieven

Intake gesprek (90 min. - eenmalig)

TuiNa behandeling (60 min.)

Kinder TuiNa (40 min.)

Face Reading (120 min.)

60 €

50 €

35 €

120 €

Hoe verloopt een eerste consult?

Een intake gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Hierbij

wil ik via een aantal algemene vragen inzicht krijgen in welke onderliggende problemen eventueel spelen bij jou en het geeft me ook een idee van het traject dat je al aflegde en/of met welke ongemakken je reeds kampte.

Vervolgens bespreek ik met jou mijn plan van aanpak en dan starten we met jouw eerste behandeling.

Wanneer krijg je resultaat?

Als je komt voor een fertiliteitstraject zou je na 2 à 3 maanden behandelen zwanger kunnen zijn. Kom je voor allerlei kwaaltjes tijdens de zwangerschap dan zou je onmiddellijk beterschap moeten voelen. Voor de behandeling van menstruatie- of overgangsklachten kan je na één behandeling al verschil voelen.

Hoe verloopt een sessie?

Bij een vervolgconsult dat ongeveer 50 minuten duurt, hoort een kort opvolggesprek waarbij ik graag wil weten hoe je de afgelopen periode ervaren hebt en dan volgt jouw verdere behandeling. 

Welke kledij draag je best?

Voor een behandeling draag je best losse kleren die makkelijk zitten. Dus zeker geen jeans, nylonkousen, ... Afhankelijk van de te behandelen zone werk ik op de blote huid.

Je draagt ook best geen juwelen of parfum.

Let op! 

Een TuiNa behandeling vervangt nooit een consult met je huisarts of een medisch specialist. Bij ernstige klachten raad ik je dan ook aan om eerst bij je huisarts langs te gaan. Aan de hand van die diagnose kunnen we samen bespreken hoe ik eventueel ondersteunend aan de slag kan gaan om jouw klachten te verbeteren.

Terugbetaling

Onder bepaalde voorwaarden is een (gedeeltelijke) terugbetaling mogelijk afhankelijk van uw mutualiteit en/of polis en/of ziekteverzekeraar. Je kan hiervoor de website van uw mutualiteit / ziekteverzekering  consulteren.

bottom of page